Je bekijkt nu Lokaal Almelo Samen gaat met elan verkie…

Lokaal Almelo Samen gaat met elan verkie…

[ad_1]
Lokaal Almelo Samen gaat met elan verkiezingsstrijd aan voor de samenleving

ALMELO – Als grootste oppositiefractie in de Almelose gemeenteraad hebben de leden van Lokaal Almelo Samen maandagavond het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart a.s. vastgesteld. De grote lijn daarbij is dat niet prestigieuze plannen leidend moeten zijn in de stad maar het algemene wel en wee van de Almelose bevolking.
In de komende maanden wordt dit verkiezingsprogramma middels speerpunten gelanceerd via media en tijdens politieke debatavonden. Een van de speerpunten blijft het gemeentelijk afvalbeleid dat niet tot last van de burger mag worden, maar juist de inwoners van onze stad ten dienste moet staan. Dat laatste moet volgens Lokaal Almelo Samen in alle besluitvorming doorklinken.

Tijdens de geanimeerde ledenvergadering in De Trefhoek bepaalden de leden tevens de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart.
Van de huidige raadsleden hebben Sandra Spanjer en Johan van Loon te kennen gegeven niet opnieuw te kandideren voor een nieuwe raadsperiode. Sandra Spanjer kan het raadswerk niet langer combineren met haar werk en Johan van Loon stopt om persoonlijke redenen. Beiden maken uiteraard wel de huidige zittingsperiode met volle inzet af.

De definitieve lijst ziet er als volgt uit:

1. Gijs Stork (lijstaanvoerder)
2. Louis Kampman
3. Jan Hammink
4. Marcel Hubers
5. Marieke van Doorn
6. Tjamme Kamst
7. John Eshuis
8. Huib Lambrichs
9. Harry Löwik
10. Eddie Schoneveld
11. Cora Kruize
12. Ralf van Dijk
13. Jan van de Groep
14. Wanda van der Bijl
15. Dick Veenvliet
16. Anastas Aykaz
17. Kimberley Kampman

Door de fusie van BBA, ALA en Almelooooo tot Lokaal Almelo Samen, gaat de grootste oppositiepartij van Almelo met lijstnummer 1 de gemeenteraadsverkiezing in. LAS is klaar voor een andere bestuurscultuur!


[ad_2]