Lokaal Almelo Samen (LAS), samen kunnen wij meer!

LAS zoekt commissieleden/kandidaat raadsleden

👉 LAS zoekt commissieleden/kandidaat raadsleden 👈 Houdt u ook van Almelo en haar inwoners, net als wij❓ Heeft u politieke interesses en wilt u zich inzetten voor de inwoners van Almelo❓ Stuur dan uw motivatiebrief en CV naar l.kampman@almelo.nl (fractievz.) ✅ Samen met inwoners en bedrijven...

ERVARING VACCINATIE TEGEN CORONA Dinsdag 9 februa…

ERVARING VACCINATIE TEGEN CORONA Dinsdag 9 februari jl kreeg ik de eerste vaccinatie tegen corona. Omdat er zoveel negatieve berichten zijn over de gang van zaken rond de vaccinaties wil ik mijn ervaring laten weten. De telefonisch gemaakte afspraak werd keurig per mail bevestigd met goede uitleg…...

KOLKSCHOOL EINDELIJK VERKOCHT

Vandaag heeft Hans Kloosterman het koopcontract van de Kolkschool in Almelo getekend. De school wordt gerestaureerd en verbouwd tot appartementen.

BENOEMING T.KAMST ALS RAADSLID

Vanmorgen is Tjamme Kamst benoemd tot raadslid van de Gemeente Almelo. De functie van raadsvolger zal tijdelijk worden waargenomen door John Eshuis.

WERKZAAMHEDEN BLESKOLKSINGEL AFGEROND

Vorig jaar hebben we de werkzaamheden aan de Bleskolksingel/Schuilenburgsingel uitgevoerd. Met het planten van nieuwe bomen is het project bijna afgerond.

LAS IS TEGEN VERKOOP ‘T WETSHUYS

Het Wetshuys staat al een paar jaar op een lijst met panden die in aanmerking komen voor verkoop. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten dat wij tegen verkoop van dit pand zijn gezien de historische waarde.