Onwaarheden over ’t Maatveld Zowel de w…

[ad_1]
Onwaarheden over ’t Maatveld
Zowel de wethouder (afgelopen dinsdag in de raad) als TC Tubantia (vandaag) zeggen en schrijven in het openbaar dat de exploitant van restaurant ’t Maatveld, Wispels, geen belangstelling meer heeft de sportvelden aan te kopen. Beiden hebben echter de info gezien waarin zijn broer en zaakwaarnemer namens hem aan de gemeente dinsdagochtend mondeling en ’s middags schriftelijk heeft gemeld dat de heer B.C. Wispels de grond wil kopen tegen marktconforme prijs. Namens Lokaal Almelo Samen heb ik zowel in de raad gezegd dat we met enige verbazing hebben gehoord wat de wethouder dinsdag 19 december in de raad zei en tegen de redactie vandaag over wat ze heeft gepubliceerd.
Het is onbegrijpelijk dat zowel de wethouder verkeerde info geeft aan de raad en vervolgens de pers, die wel de juiste kennis draagt, vandaag alsnog verkeerde feiten publiceert.
De aanleiding is verhuizing van honk- en softbalclub Uitsmijters dat rond de vier tot 4,5 ton kost. Die verhuizing moet worden gefinancierd en daar is momenteel onvoldoende geld voor beschikbaar. Verkoop van braakliggende sportvelden op ’t Maatveld kan soulaas bieden.
Namens de fractie, Jan Hammink vice-fractievoorzitter
[ad_2]