TWENTSE LOKALE PARTIJEN DOEN MEE AAN DE PROVINCIALE VERKIEZINGEN

[ad_1]

Samen Lokaal Twente

TWENTSE LOKALE PARTIJEN DOEN MEE AAN DE PROVINCIALE VERKIEZINGEN

In Twente ging ruim 36% van alle stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 naar lokale partijen. Voor veel inwoners hebben deze partijen een herkenbaar geluid en is het vertrouwen groot.

Echter zijn de lokale partijen in Twente niet vertegenwoordigd bij de Provinciale Staten.

Er wordt op Provinciaal niveau veel beleid gemaakt dat direct gevolgen heeft voor de bereikbaarheid, leefbaarheid, wonen, duurzaamheid en tal van andere belangrijke zaken in onze gemeente. Hier hebben de inwoners en vele wethouders en raadsleden van lokale partijen weinig invloed op. Maar wij voelen allemaal wel de gevolgen hiervan. Dat is niet juist.

Dit is de aanleiding voor een aantal lokale partijen uit Twente om de krachten te bundelen en zo gezamenlijk meer inspraak en invloed te krijgen binnen het Provinciebestuur. Daarmee kunnen zij beter de belangen van lokale partijen en onze kiezers behartigen. Samenwerken daar waar het kan, maar allemaal met behoud van de eigen identiteit en profiel als lokale partij in eigen Gemeente.

Vandaag heeft Samen Lokaal Twente alle benodigde documenten aangeleverd bij de Provincie Overijssel en alles is goedgekeurd‼️👌🏻

Diverse lokale partijen uit Twente, doen dus gezamenlijk mee aan de Provinciale verkiezingen onder de naam SAMEN LOKAAL TWENTE (SLT)

GEWOON SAMEN DOEN👊🏻

[ad_2]

Source

Scroll naar boven