KANDIDATENLIJST VERKIEZINGEN 2022

271209539_230296289291707_5667177046329369773_n.jpg


KANDIDATENLIJST VERKIEZINGEN 2022

👊Met trots presenteren wij onze kandidatenlijst voor de verkiezingen 2022. Het is een gezonde mix geworden van jong, oud en alles wat daar tussenin zit met zeer veel ervaring.

🔹 Unaniem als lijsttrekker is gekozen Louis Kampman. Louis is een rasechte politicus die de klappen van de zweep kent en precies weet hoe je zaken moet aanvliegen en gedaan krijgt. Louis heeft een hart van goud en is zeer begaan met inwoners van Almelo. Zijn vakgebieden zijn financiën, veiligheid en openbare ruimte.
🔹 Op nummer 2. Jan Martin van Rees, wie kent hem niet. Jan Martin is de vakspecialist die door LAS is aangetrokken als wethouder. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring als wethouder en is een echte teamplayer.
🔹 Op nummer 3. een nieuw gezicht. Nynke Veurink. Nynke heeft al veel politieke ervaring opgedaan in de Almelose jongerenraad en komt LAS versterken.
🔹 Op nummer 4. onze enige echte Ridder in de orde van Oranje Nassau Gijs Stork. Zijn bijnaam is de wandelende encyclopedie en dat is niet voor niets.
🔹 Op nummer 5. staat Marike van Doorn. Zij is de specialist binnen LAS op het sociaal Domein en de Omgevingswet. Iedereen is bij haar in goede handen.
🔹 Op nummer 6. John Eshuis. John is jurist gespecialiseerd in bestuursrecht en helpt vele Almeloërs die een geschil hebben met een overheidsinstantie.
🔹 Op nummer 7. Opnieuw een nieuw gezicht. Michael Reuvekamp. Michael heeft al veel bestuurlijke ervaring opgedaan als secretaris binnen de politiek. Hij wil deze ervaring nu inzetten binnen de gemeenteraad van Almelo. Hij was tevens de eigenaar van Eetcafe Wilhelmus.
🔹 Op nummer 8. Staat Robin Gelici. Opnieuw iemand met veel politieke ervaring. Robin is de specialist op het gebied van kunst, cultuur en veiligheid en is al 10 jaar actief in de beveiliging.
🔹 Op nummer 9. Komen wij Tjamme Kamst tegen. Tjamme is de rots in de branding voor LAS. Tjamme is al jaren raadsvolger en runt tevens het secretariaat.
🔹 Op nummer 10. Staat Marcel Hubers. Wie kent hem niet. Journalist, redacteur en zijn specialisaties zijn sport, regionale samenwerking en de energietransitie. Marcel heeft verder een enorm ‘Almeloos’ geheugen.
🔹 Op nummer 11. komen wij Kimberley Kampman tegen. Kimberley is werkzaam bij fysiotherapie Engbersen en gespecialiseerd in Geriatrie. Zij houdt zich bezig met de zorg voor kwetsbare ouderen.
🔹 Op nummer 12. staat Jeroen van Gessel. Ja inderdaad de zoon van voormalig wethouder Van Gessel. Jeroen is gespecialiseerd in de energietransitie en weet alles van zonnepanelen, windmolens, etc.
🔹 Op nummer 13. opnieuw een nieuw gezicht. Severine Baars. Severine is werkzaam op het ZGT in Almelo als zorgmedewerker kaakchirurgie Oost Nederland.
🔹 Op nummer 14. ook een heel bekend gezicht in Almelo. Eddie Schoneveld. Eddie is uitvaartleider bij Vredehof en verzorgt al meer dan 20 jaar de uitvaarten voor onze overleden dierbaren.
🔹 Rudolf IJspeert sluit de lijst af op nummer 15. Rudolf is gepensioneerd leraar bijzonder onderwijs en heeft tevens veel bestuurlijke ervaring binnen de politiek, onderwijs en kerkgemeenschap.

LAS gaat met dit #TOPTEAM de verkiezingen in🤩🤩
Naar onze Facebookpagina

Scroll naar boven